Maak kennis met Rens

Wie ik ben

Ik ben Rens, 33 jaar en ik woon in Arnhem. In 2016 heb ik mijn diploma Informatica behaald aan de HAN en sinds vier jaar ben ik bij Eppix aan de slag als Full-stack Developer. Naast een tevreden Developer bij Eppix ben ik sinds enige tijd ook een trotse huisbezitter. Dit huis probeer ik van alle nieuwste en slimste domotica te voorzien. Ik woon hier met mijn vriendin en twee huisdieren Mo en Jo (grasparkieten). In mijn mooie tuin kweek ik graag groentes.

Mijn hobby’s zijn zeer divers. Je kunt mij vinden op de squashbaan of lekker buiten tijdens een rondje hardlopen. Ik heb een bovengemiddelde interesse in auto’s en motoren. Ik sleutel hier graag aan en in de zomer ga ik er lekker op uit op de motor. Gamen mag natuurlijk ook niet in mijn rijtje van hobby’s ontbreken.

Mijn werk binnen de ICT

Mijn werk als Full-stack Developer is heel veelzijdig en uitdagend. Er zit veel afwisseling tussen de verschillende projecten. Bij Eppix staan ze open voor je ideeën, waar je zelf mee aan de slag mag. Je eigen ideeën uitwerken is natuurlijk heel gaaf. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Mijn dagen zien er elke keer weer anders uit.

Het ene moment werk ik aan een website voor een klant en het andere moment aan een grote applicatie in de medische sector. Er zit veel maatwerk tussen, dat houdt het heel uitdagend.

Natuurlijk zijn er altijd wel dingen in een functie die iets minder zijn, gelukkig zijn dat er in mijn functie echt niet veel. Het kan af en toe wel wat chaotisch zijn omdat je met verschillende projecten bezig bent, en daar moet je tegen kunnen. Maar dat maakt het werk zelf gelukkig niet minder leuk.

Competenties die belangrijk zijn als ICT’er? Het is natuurlijk heel fijn als iemand kennis heeft van Laravel, CSS, PHP en Javascript. Maar ook de soft skills zijn belangrijk, kan je gestructureerd werken, ben je sociaal etc.? Een leuke aanvulling voor ons team is iemand die al wat programmeer kennis heeft en dit kan inzetten om ons te helpen met het doorhakken van knopen.

“Bij Eppix staan ze open voor je ideeën, waar je zelf mee aan de slag mag. Je eigen ideeën uitwerken is natuurlijk heel gaaf.”

Waarom ik bij Eppix werk

Ik ben bij Eppix terecht gekomen door iemand uit mijn netwerk. Na mijn studie begon ik bij mijn eerste fulltimebaan, helaas bleek dit toch niet helemaal mijn ding te zijn. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging werd Eppix mij aanbevolen. Ik heb hier gesolliciteerd en na een leuke kennismaking en een prettig sollicitatiegesprek ben ik na zeven jaar nog steeds een blije werknemer.

Wat mij al zo lang bij Eppix houdt? Het is een leuke organisatie om voor te werken. Ik heb een leuk team van collega’s en de organisatie is niet hiërarchisch, waardoor er korte lijntjes zijn. Meedenken en het delen van je ideeën wordt gewaardeerd en je kunt hier ook daadwerkelijk mee aan de slag.
Eppix is een organisatie waar leren centraal staat, en goed samengaat met alle sociale aspecten binnen de organisatie. Zo gaan we regelmatig naar leuke conferenties, ook in het buitenland. We doen elke week een vrijdagmiddag borrel en er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd.

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk de verschillende vacatures hieronder en wie weet werken wij binnenkort samen!

Medior (PHP) Developer

>

Senior (PHP) Developer / Software Architect

>

Junior Web Developer

>