Dit doen we

Wij blinken uit in het vereenvoudigen en slimmer maken van complexe bedrijfsprocessen door middel van op maat gemaakte online oplossingen.

Webapplicaties

Eppix is gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties; applicaties die precies aansluiten bij jouw organisatie. Waarbij gebruiksvriendelijkheid en integratie met jouw bestaande systemen en processen centraal staan. De ontwikkeling van onze webapplicaties gebeurt altijd volgens verschillende strenge kwaliteitseisen.

Webapplicaties zijn zeer geschikt om uiteenlopende processen te digitaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online omgeving waar klanten kunnen inloggen en gebruik maken van jouw diensten. Ook communicatie en informatie-uitwisseling binnen en buiten jouw organisatie kunnen een goede reden zijn om te digitaliseren.

Een webapplicatie is online software wat altijd en overal, zonder download of installatie kan worden gebruikt. Alles wat een gebruiker nodig heeft is een PC, tablet of mobiel met internet. Door deze lage drempel leent een webapplicatie zich perfect om klanten te binden aan jouw platform.

De voordelen van digitaliseren op een rijtje

Multidisciplinair team Back-end developers

Software-as-a-Service

Naast maatwerk bieden wij ook SaaS-oplossingen. Een SaaS-oplossing is een kant en klare applicatie. Hierbij is het risico voor de klant beperkt omdat er geen maatwerk aan vooraf gaat. Daardoor is de implementatietijd kort en zijn de set-up kosten laag. Daarnaast zijn de kosten in abonnementsvorm en maandelijks opzegbaar.

Bekijk onze cases

Wij horen graag jouw verhaal