Onze cultuur

Flexibel, betrokken, eigenwijs en gelijkheid zijn de vier bouwstenen van onze cultuur.

Flexibel

Iets wat flexibel is, breekt niet snel. Zo gaan wij ook te werk. Ieder persoon is anders en er is (volgens ons) niet één perfecte werkwijze. De ene persoon heeft zijn vaste rituelen, de ander leeft van dag tot dag. Soms zit iemand graag op dat ene plekje bij het raam of liever juist thuis. Wat jouw voorkeur ook is, het is voor ons belangrijk dat iedereen zich prettig voelt, wij geloven dat plezier in het werk voor het beste resultaat zorgt. Die flexibiliteit uit zich niet alleen intern, maar draagt ook bij aan de toegankelijkheid van Eppix voor klanten. Gewoon om even te sparren of om een bak koffie te doen.

Betrokken

De betrokkenheid van Eppix en haar werknemers uit zich op verschillende manieren. Natuurlijk is er bij maatwerk een hoge mate van betrokkenheid met de klant vereist. Maar hoe deze betrokkenheid zich echt uit in onze cultuur is het gevoel dat je collega’s voor je klaar staan: Één team, één taak.

Eigenwijs

We zijn geen betweters, maar wel eigenwijs; soms weten wij nou eenmaal beter wat een klant nodig heeft. Geen jaknikkers, maar kritische denkers. Juist dat maakt ons betrouwbare collega’s en partners. Dat betekent niet dat we altijd onze eigen gang gaan, maar we zullen het wel altijd laten weten als wij denken dat er betere alternatieven zijn.

Gelijkheid

Een hond heeft een baas, wij hebben een werkgever. Bij ons is niemand meer of minder. Dat zorgt ervoor dat creativiteit en eigen inbreng vrij spel hebben. Je mening delen wordt gewaardeerd, wij geloven dat een mening makkelijker wordt gedeeld onder gelijkwaardigen.

Enthousiast geworden van onze bedrijfscultuur?

Bekijk onze verschillende vacatures hieronder.

Medior (PHP) Developer

>

Senior (PHP) Developer / Software Architect

>

Junior Web Developer

>