Dit doen we

Wij blinken uit in het vereenvoudigen en slimmer maken van complexe bedrijfsprocessen door middel van op maat gemaakte online oplossingen.

Webapplicaties

Eppix is gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties; applicaties die precies aansluiten bij jouw organisatie. Waarbij gebruiksvriendelijkheid en integratie met jouw bestaande systemen centraal staan. Naast maatwerk bieden wij ook kant en klare SaaS-oplossingen zoals Eppix Mentor. 

Een webapplicatie is online software wat overal, altijd en zonder installatie kan worden gebruikt. Alles wat een gebruiker nodig heeft is een PC, tablet of mobiel met internet.   

Webapplicaties zijn zeer geschikt om uiteenlopende processen te digitaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online omgeving waar klanten kunnen inloggen en gebruik kunnen maken van jouw diensten. Ook communicatie en informatie-uitwisseling binnen en buiten jouw organisatie kunnen een goede reden zijn om te digitaliseren. 

De voordelen van digitaliseren op een rijtje

  • Digitalisering kan veel tijd en daarmee ook geld of personeel besparen;
  • Applicaties maken geen menselijke fouten; 
  • Waardevolle data verzamelen en inzichtelijk maken;  
  • Digitalisering is goed voor het milieu!

Wij geloven dat een goede webapplicatie ontwikkelt wordt doormiddel van samenwerking. Daarom gaan wij graag actief met onze klanten aan de slag. Doormiddel van het werken met korte sprints bouwen wij een fundering die gemakkelijk uitgebreid kan worden en kan meegroeien met jouw organisatie.

Websites

Beginnen bij de basis en eerst een website nodig? Wij begrijpen dat het fijn is om alles onder één dak te regelen. Daarom voorzien wij ook in websites. 

Een website is tegenwoordig één van de belangrijkste touchpoints van je organisatie. Daarom focussen wij ons bij Eppix op websites die passen bij jou. Websites op maat. Samen ontwikkelen wij een website die precies aan jouw behoeftes voldoet.  

Wij werken met een combinatie van developers en designers, een combinatie van creativiteit en functionaliteit. Met een focus op de laatste technieken.  

Bij een Eppix website staat gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit centraal. Gebruikers moeten de juiste informatie snel kunnen vinden, maar deze moet ook eenvoudig gewijzigd kunnen worden. Daarom maken wij gebruik van Redspot CMS. Redspot maakt het mogelijk om zelf gemakkelijk teksten, pagina’s en afbeeldingen te wijzigen.

Nog niet helemaal duidelijk wat we doen? Bekijk onze cases.

We horen graag jouw verhaal
Kom langs