EPPIX is mede-organisator van deze informatieve en leerzame avond met als thema "De toekomst van de zorg". Lucien Engelen directeur Radboudumc REshape Innovation Center is keynote speaker. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan Alpe d'HuZes. De organisatie is in handen van Team Lingewaard voor Alpe d'HuZes. De avond vind plaats in cultureel centrum de Kinkel in Bemmel.

Paneldiscussie

Behalve Lucien Engelen zal internist/oncoloog dr. Margot Tesselaar verbonden aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis vertellen over onderzoek en genezing bij kanker en plaats nemen in het panel. Behalve dr.Tesselaar zal Michel Dutrée in het panel plaatsnemen. Hij is oud-directeur van Nefarma. Dit is de brancheorganisatie van farmaceutische bedrijven die zich richt op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. Waaronder kankergeneesmiddelen. Als derde panellid zal Léon Collaris, zorgondernemer & kankerpatiënt (als patiënt bezig met een trial) plaatsnemen in het panel. Uiteraard kunnen er ook vragen gesteld worden vanuit de zaal. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door Lieke van Mullem en Roland Verheugd. Hapjes na afloop worden verzorgd door Buitenpoort Catering.

Dagvoorzitter en gespreksleider is drs. Frank van Wijck, journalist en columnist voor onder andere het tijdschrift Arts & Auto. Verder schrijft hij onder meer voor het Pharmaceutisch Weekblad en ICT Zorg.

Na afloop is er in de foyer een borrel, hapje en live achtergrond muziek van singer-songwriters George & Thijs.

De toegangsprijs van € 31,50 is inclusief:

- Kofiie/thee en versnapering bij binnenkomst
- Entree presentatie en discussie
- Hapjes na afloop *
- Singer-songwriterduo na afloop
- BTW (6%)
- Uw steun aan het goede doel

* Drankjes dienen na afloop zelf aan de bar besteld te worden en afgerekend.

Programma avond:

- Aanvang 19.30 uur
- Ontvangst met koffie en thee 19.00 uur
- Einde zaalprogramma 21.30 uur
- Naborrelen aan de bar onder het genot van een hapje en muziek

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door:

- Buitenpoort Catering
- Toestanden Op Podium
- EPPIX solutions for life sciences & healthcare 
- Cultureel centrum de Kinkel
- Rikken Print

De organisatie is in handen van Team Lingewaard voor Alpe d'HuZes & EPPIX solutions for life sciences & health. EPPIX zet zich belangeloos in voor dit evenement.

Bestel nu tickets >