EPPIX heeft, weliswaar eerst onder de naam Cowpunks, al vele projecten gerealiseerd. Een overzicht van deze projecten treft u hieronder aan. Dit varieert van websites tot webapplicaties.

 

 • LAA Occlusion
  Left Atrial Appendage Occlusion website met congresverslagen (video) en tutorials. De site is gebouwd in opdracht van de AF Association UK.
  www.laaocclusion.org

 • Stroke Reduction website
  In opdracht van St. Jude Medical Nederland lanceerde EPPIX deze website over de vermindering van TIA's.
  www.strokereduction.nl
   
 • The 37Company
  Website voor dit internationaal opererend bedrijf dat actief is op het gebied van passieve en actieve verwarming van patiënten voor, tijdens en na operaties. De website kent ook een besloten distribiteurs gedeelte waar brochures en productinformatie gedownload kan worden. The 37Company is onderdeel van The Surgical Company International
  www.the37company.com
   
 • LAA Mentor trainings website
  Voor St. Jude Medical bouwden we een zeer uitgebreide online training website. O.a. electrocardiologen worden via deze website getraind om het Amplatzer Left Atrial Occlusion device te leren implementeren. Via de site kunnen trainingen gevolgd worden, practica en trainingen gepland worden en informatie kan gedeeld worden. Artsen worden na het succesvol doorlopen van de training automatisch gecertificeerd. De appicatie is niet toegankelijk voor derden maar wel kan een animatie bekeken wroden via de link "learn more" op het inlogscherm. Of bekijk de businesscase.
  www.laamentor.com
   
 • Website voor Hemologic
  Voor Hemologic bouwden we deze website. Hemologic is een startup die zich bezig houdt met het non-invasief meten van de pompfunctie van het hart. De site is in dit stadium vooral bedoeld om investeerders te interesseren en informeren. Bekijk ook de businesscase op deze website.
  www.hemologic.com

 


 

 

 • Virtual37 Temperature Management Tool
  Via deze tool gebouwd in opdracht van The 37Company, kunnen artsen, anesthesisten en OK personeel bekijken wat de invloed van de producten van The 37Company is op de temperatuur balans van de patiënt. De tool is gebouwd als marketing instrument maar dient ook om awareness te kweken bij de doelgroep omtrent het belang van temperatuur management. EPPIX was verantwoordelijk voor ontwerp, tekenwerk van de karakters en het programmeren. Bekijk ook de businesscase op deze website.
  www.virtual37.com
   
 • Webshop voor Ziekenhuis Groep Twente (ZGT)
  Voor Ziekenhuis Groep Twente ontworpen en bouwden we deze webshop waar zorginstellingen in de regio van het ziekenhuis hun bestellingen kunnen plaatsen en mee kunnen liften op het inkoopvoordeel van het ziekenhuis. Bekijk ook de businesscase
  www.dc-online.nl
   
 • Website Inkoop Alliantie Ziekenhuizen (IAZ) 
  Voor de Inkoop Alliantie Ziekenhuizen bouwden we de informatieve website. De site heeft een informatieve functie voor algemene ziekenhuizen in Nederland. In de tweede helft van 2015 zullen we de site responsive maken.
  www.iaz.nl 
   
 • Onderzoeks applicatie voor Diabeter
  Voor Diabeter, het behandelcentrum voor type 1 diabetes bij kinderen en jongeren, bouwden we een onderzoeksapplicatie waarmee enquêtes onder patiënten gehouden kunnen worden. Diabeter kan zelf de enquêtes aanpassen en op simpele wijze rapportages en query's uit het systeem halen. Deze applicatie is een besloten omgeving. We kunnen hier helaas niets over laten zien in verband met de vertrouwelijkheid van de gegevens.
  ‚Äč
   
 • Website voor de Alliantie Voeding Gelderse Vallei
  Dit project is gestart in mei 2015. De verwachte oplevering van de nieuwe responsive website met projectoverzicht is augustus 2015. De Alliantie Voeding is een samenwerking tussen ziekenhuis Gelderse Vallei en de Wageningen Universiteit.
   

Ons zusterbedrijf Cowpunks Online Marketing & Services voert nog andere interessante projecten uit. Als u daarin geïnteresseerd bent bezoekt u de website van Cowpunks.