Klant: Ziekenhuis Groep Twente

Corporate website: www.zgt.nl

ZGT is in 1998 ontstaan uit een fusie tussen het Twenteborg Ziekenhuis in Almelo en het Streekziekenhuis Midden-Twente in Hengelo. Beide ZGT-locaties werken nauw samen met huisartsen (de eerstelijnszorg), thuiszorgorganisaties en verpleeghuizen.
ZGT biedt een breed palet aan ziekenhuiszorg, het vernieuwt en verbetert zijn totale zorgaanbod voortdurend. Hierbij is de zorgbehoefte van de patiënt bepalend. Het wil investeren in de kwaliteit van de zorg, en investeren daarom in de medewerkers. Zij voeren de zorg uit en maken de kwaliteit waar die ZGT nastreeft.

Project: Webshop voor zorginstellingen in de regio www.dc-online.nl – Design en implementatie.

Case:

Voor Ziekenhuis Groep Twente ontwikkelden wij een complete webshop voor zorginstellingen en huisartsenposten in de omgeving van het ziekenhuis. Het idee is dat deze mee kunnen liften op het inkoopvoordeel dat het ziekenhuis kan bieden. Denk daarbij aan producten voor wondzorg, verbandmiddelen, spuiten en naalden, kantoorartikelen en food- en non food artikelen. Op die manier ontstaat niet alleen meer inkoopvolume, maar is er ook een sterkere binding met het regionale ziekenhuis. Het bevordert de branding van ZGT als ziekenhuis.

Klanten kunnen na goedkeuring van de inkoopafdeling op rekening kopen of rechtstreeks via Ideal.